"Øyeblikk som vil vare for alltid" 


Som bryllupsfotograf er min største prioritet at de som velger meg til å dokumentere dagen deres skal få et minne for livet. Jeg vil gi dere et album fult av glede og latter samtidig som det skal være kvalitet over det hele. Det å bli ansatt som bryllups fotograf er for meg den viktigste jobben jeg har som fotograf fordi dette er for en av de lykkeligste dagene i deres liv.

AM 20.jpg
Silje tok bilder av bryllupet vårt i 2017. Silje er en fantastisk fotograf og vi er så glad for at vi valgte henne til å fotografere på den store dagen vår. Hun klarte å ta vare på ikke bare de store og viktige øyeblikkene men fanget også de små og viktige øyeblikkene.
— Salma og Johan 2017
 

                                                       Bryllupspakker


Hvis du føler at jeg er riktig person for din dag er det bare å kontakte meg enten her på hjemmesiden eller send meg en mail.

Derfra begynner planleggingen hvor vi ser på alt ifra location, konsept, ønsker, gruppebilder, stil osv. Målet er at før den store dagen deres at jeg allerede skal ha laget meg en liste utifra møtene vi har hatt om hva dere ønsker. Mitt mål er å fange de spesielle bildene som dere har sett for dere samtidig som at jeg gir dere en hau med overaskelser i ettertid.

Helge bryllup

 • Plannlegings dager, her er det ikke noe bestemt antall å det kan gjøres over telefon eller at vi møttes på en cafe for å gå over alle de spennende detaljene før den store dagen!

 • Jeg er med dere hele helgen fra start til slutt for å kapre vært eneste øyeblikk.

 • De offesielle bryllupsbildene.

 • Redigering og retusjering av høyoppløselige bilder levert både i farge og sorthvitt.

 • Digitalt album hvor jeg plukker ut mine favoritter å lager egetdesignet galleri til dere som kan sendes til famiilie og venner!

Pris. 25.000kr

 

Heldagsfotografering

 • Planleggingstime. Samme som på forrige pakke så er det ikke noe bestemt tall her, viktigste er at begge parter blir fornødy!

 • Jeg er med dere før vielsen, under vielsen og etterpå for ta de offisielle brudebildene.

 • Redigering og retusjering av høyoppløselige bilder levert både i farge og sorthvitt.

 • Digitalt album hvor jeg plukker ut mine favoritter å lager egetdesignet galleri til dere som kan sendes til famiilie og venner!

  Pris. 17.500kr